Mufa napisał(a):
Wgryzając się bardziej w temat, to co ciekawe na początku gradient jest dobry, tylko w ułamku sekundy zmienia się na liniowy. Oczywiście na czystej stronie przy kompach klasy X1000 i X5000 tego nie widać, lecz jeśli dasz na wejście strony, jakiś zaawansowany efekt przejścia, a dodatkowo stronę obciążysz kilkoma grafikami osadzonymi jako background, to da się zauważyć tę zmianę.
Jutro lub pojutrze postaram się zgłosić ten błąd, no chyba że Ty już to zrobiłeś wcześniej.
Tak, zarejestrowałem się na forum i dałem znać. Co do twoich obserwacji, to pisałem o tym w którymś z wcześniejszych postów:
Cytuj:
Co zauważyłem przez przypadek dodając efekt pikselizacji do tła strony z tym biednym gradientem, to to że póki pikselizacja trwa to gradient jest radial a potem zmienia sie w liniowy.
.
Andreas napisał, że dziękuje za zwrócenie uwagi i polecił dokładnie takie samo rozwiązanie jak twoje
.
Przy okazji, gdzieś chyba na forum Hollywood czytałem, że jest jakiś edytor z poziomu którego możemy
uruchamiać skrypty bez kompilowania, ponad to koloruje składnie Hollywooda. Nie mogę tego znaleźć,
wiesz może jaki to edytor?