Forum AmigaOne Zone

Forum użytkowników Amigi i nie tylko
Teraz jest czwartek, 19 paź 2017, 20:20

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: piątek, 26 maja 2017, 23:11 
Offline
Elitarny forumowicz
Elitarny forumowicz
Avatar użytkownika

Dołączył(a): piątek, 20 sty 2012, 23:31
Posty: 536
Fajny program, zacząłem używać niedawno i chyba mój DOpus 4 pójdzie do lamusa.

Ale do rzeczy, czy gdy próbujeci wylistować katalog systemowy z fontami to też wam Grimuje?
Dziwne bo inne katalogi systemowe i nie tylko, nie sprawiają kłopotu. Sprawdzę jeszcze po załadowaniu systemu z SFS, ciekawe czy będzie różnica.

PS. Z SFS nie ma tego, jedynie gdy ładuję system z NGFSa. Gdyby ktoś to sprawdził i potwierdził/zaprzeczył
to możnaby się zgłosić do Tonyego Wyatta żeby usunął robala.

_________________
AmigaOne X5000/020, Sapphire Radeon R9 270X Toxic, 2GB RAM.
Amiga1200/060 32MB RAM
Obrazek


Udostępnij dla FacebookUdostępnij dla TwitterUdostępnij dla Google+
Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: niedziela, 28 maja 2017, 22:15 
Offline
Początkujący
Początkujący

Dołączył(a): niedziela, 22 sty 2017, 02:24
Posty: 1
witam.
u mnie nie ma tego problemu.
wszystko działa poprawnie.


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL
phpBB SEO