Forum AmigaOne Zone

Forum użytkowników Amigi i nie tylko
Teraz jest wtorek, 17 wrz 2019, 06:42

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: niedziela, 3 maja 2015, 07:30 
Offline
Prestiżowy forumowicz
Prestiżowy forumowicz

Dołączył(a): poniedziałek, 16 sty 2012, 23:11
Posty: 1316
Gorąco polecam nową wersję RunInUAE_r8-beta4 z JIT.
Bardzo ładnie działa na kartach RadeonHD, obsługując tryb pełnoekranowy.

http://www.zen75819.zen.co.uk/Temp/RunInUAE_r8-beta4.lha

Autor prosi o wszelkie sugestie:
http://www.amigans.net/modules/xforum/viewtopic.php?topic_id=6935&forum=8


Udostępnij dla FacebookUdostępnij dla Twitter
Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: poniedziałek, 4 maja 2015, 04:04 
Offline
Aktywny forumowicz
Aktywny forumowicz

Dołączył(a): poniedziałek, 10 wrz 2012, 08:07
Posty: 217
Narazie na szybko. Ostrzegam program można uznać za potencjalnie niebezpieczny. Po instalacji i resecie zmienił mi ustawienia rozdzielczości ekranu. Po co i czego szuka program w ustawieniach systemowych? Co jeszcze robi? Może ustawia swoje serwery DNS? Ech programiści z Bożej łaski. Ale to Beta więc może wszystko :lol:
I nie wiem czemu SysInfo nie rozpoznaje emulowanego procesora i nie widzi FPU. Czy to normalne?


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: czwartek, 7 maja 2015, 20:01 
Offline
Prestiżowy forumowicz
Prestiżowy forumowicz

Dołączył(a): poniedziałek, 16 sty 2012, 23:11
Posty: 1316
TomK napisał(a):
Narazie na szybko. Ostrzegam program można uznać za potencjalnie niebezpieczny. Po instalacji i resecie zmienił mi ustawienia rozdzielczości ekranu. Po co i czego szuka program w ustawieniach systemowych? Co jeszcze robi? Może ustawia swoje serwery DNS? Ech programiści z Bożej łaski. Ale to Beta więc może wszystko :lol:
I nie wiem czemu SysInfo nie rozpoznaje emulowanego procesora i nie widzi FPU. Czy to normalne?

Podczas instalacji najnowszej wersji RunInUAE uźyj opcji odinstalowania starej wersji ... nie zaleca się instalacji nakładkowej.
Być może pozostał jakiś stary pliki konfiguracyjny który namieszał Ci w preferencjach :(


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: piątek, 8 maja 2015, 01:00 
Offline
Aktywny forumowicz
Aktywny forumowicz

Dołączył(a): poniedziałek, 10 wrz 2012, 08:07
Posty: 217
Odinstalowałem zainstalowałem ponownie. Niestety SuSInfo nie rozpoznaje procka nie mam FPU i mam 40 Mipsów. 


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL
phpBB SEO