Forum AmigaOne Zone

Forum użytkowników Amigi i nie tylko
Teraz jest sobota, 15 gru 2018, 08:57

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: czwartek, 18 sty 2018, 21:08 
Offline
Elitarny forumowicz
Elitarny forumowicz
Avatar użytkownika

Dołączył(a): piątek, 20 sty 2012, 23:31
Posty: 601
Czy ktoś z was zaobserwawał, że wspomniany program nie chce przesyłać na serwer plików
które mają w nazwie nasze znaczki? A jeśli tak czy jest jakieś rozwiązanie, poza zmianą
na samej litery na neutralną?

_________________
AmigaOne X5000/020, Sapphire Radeon R9 270X Toxic, 2GB RAM.
Amiga1200/060 32MB RAM
Obrazek


Udostępnij dla FacebookUdostępnij dla TwitterUdostępnij dla Google+
Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: czwartek, 18 sty 2018, 23:54 
Offline
Administrator
Administrator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): poniedziałek, 16 sty 2012, 16:14
Posty: 3288
Radek Cz napisał(a):
Czy ktoś z was zaobserwawał, że wspomniany program nie chce przesyłać na serwer plików
które mają w nazwie nasze znaczki? A jeśli tak czy jest jakieś rozwiązanie, poza zmianą
na samej litery na neutralną?


Przed chwilą dla testów na serwer amigaone.pl przesłałem plik o nazwie "łąka.lha" - poszło bez problemów.


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL
phpBB SEO