Ja tam już sobie dałem spokój z tematem jak mi powiedzieli że sam mogę pobrać tę przeglądarkę i łatwo sprawdzić wydzielony moduł webkita. Tyle tylko że oczywiście w archiwum nie ma czegoś takiego jak webkit.library czy webkit.mcc. Jest tylko jeden wielki plik wykonywalny, więc pewnie mi jako posiadaczowi AOS 4, rzeczywiście łatwo to sprawdzić. Wystarczy tylko "zdezasemblować" czy jak tam zwał reverse engineering dla Objective C dokonać wnikliwego śledztwa w wyplutym kodzie i już. Po prostu pięć sekund roboty
O tym że cofnięcie Webkita 2.0 do Webkit Legacy jest krokiem wstecz też pisałem. No ale dla niektórych jest to krokiem do przodu. W multicore nie musisz wierzyć. Wiele razy już słyszałem że się czegoś nie da zrobić, bo nikt wcześniej tego nie zrobił, a potem to jednak zrobiono. Natomiast u nas nie ma tak że przychodzi sobie ktoś i coś wymyśli według własnej konepcji, tylko skoro około 10 najlepszych programistów ze świata AmigaOS w wyniku burzy mózgów uznało że się da i podjeło pracę z sukcesami w Exec-SG Team, to ja wierze że się da. A opinnie zadufanych w sobie programistów z innych platform (nawet jeśli mają w CV sportowanie Webkita), pozostają niczym więcej niż tylko ich opiniami.