Forum AmigaOne Zone

Forum użytkowników Amigi i nie tylko
Teraz jest piątek, 17 sie 2018, 08:59

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: sobota, 9 wrz 2017, 22:15 
Offline
Znamienity forumowicz
Znamienity forumowicz

Dołączył(a): poniedziałek, 16 sty 2012, 23:11
Posty: 1168
Port Aleph One (SDL2/MiniGL) pozwala grać w Marathon (MAC), wszystkie 3 części.

Obrazek

http://capehill.kapsi.fi/

Port AmigaOS4: http://capehill.kapsi.fi/alephone/alephone-sdl2.lha

Data Marathon, Marathon 2, MarathonInfinity:
https://github.com/Aleph-One-Marathon/alephone/releases


Udostępnij dla FacebookUdostępnij dla TwitterUdostępnij dla Google+
Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
Cytuj  
PostNapisane: niedziela, 17 wrz 2017, 22:02 
Offline
Znamienity forumowicz
Znamienity forumowicz
Avatar użytkownika

Dołączył(a): wtorek, 17 sty 2012, 13:28
Posty: 1044
U mnie to się przykrzy, mam takie coś:

Obrazek

Gram przez OpenGL, bo w zwykłym trybie to są inne błędy (np znikanie postaci).


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
Cytuj  
PostNapisane: poniedziałek, 18 wrz 2017, 07:55 
Offline
Administrator
Administrator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): poniedziałek, 16 sty 2012, 16:14
Posty: 3133
U siebie żadnych błędów nie zauważyłem. Fakt że grałem krótko (może z 10 minut) i tylko w dwójke, bo generalnie nigdy nie lubiłem serii Marathon.


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
Cytuj  
PostNapisane: poniedziałek, 18 wrz 2017, 12:15 
Offline
Znamienity forumowicz
Znamienity forumowicz

Dołączył(a): poniedziałek, 16 sty 2012, 23:11
Posty: 1168
adam napisał(a):
U mnie to się przykrzy, mam takie coś:

Obrazek

Gram przez OpenGL, bo w zwykłym trybie to są inne błędy (np znikanie postaci).


Też mam takiego "loga" na ekranie.
Wysłałem bugreport do autora.


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
Cytuj  
PostNapisane: wtorek, 19 wrz 2017, 12:15 
Offline
Znamienity forumowicz
Znamienity forumowicz
Avatar użytkownika

Dołączył(a): wtorek, 17 sty 2012, 13:28
Posty: 1044
Pograłem w wersji na Windows i tam inaczej wygląda początek. Przeciwnicy są normalni, w amigowej pierwsza grupka to są jakieś pluskwy na podłodze w które ciężko trafić. Też tak masz?


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
Cytuj  
PostNapisane: środa, 20 wrz 2017, 23:20 
Offline
Znamienity forumowicz
Znamienity forumowicz
Avatar użytkownika

Dołączył(a): wtorek, 17 sty 2012, 13:28
Posty: 1044
Poradziłem sobie z tym, Mam teraz pytanie - czy ty tez nie masz panelu postaci (radar, zawartość magazynka broni)?


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
Cytuj  
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL
phpBB SEO