Forum AmigaOne Zone

Forum użytkowników Amigi i nie tylko
Teraz jest poniedziałek, 16 paź 2017, 23:54

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: piątek, 18 lip 2014, 17:51 
Offline
Regularny forumowicz
Regularny forumowicz
Avatar użytkownika

Dołączył(a): piątek, 21 wrz 2012, 13:01
Posty: 114
Cześć. Tym razem nie nt. AmigaOne (sorry :) ).
Jako, że zupełnie się na tych sprawach nie znam, to może ktoś z Was mógłby pomóc.
Zainstalowałem kiedyś WinUAE i do tej pory zawsze działało.
Ale z jakiegoś powodu, zaczęło się ostatnio notorycznie upominać o ROMy, (które ma, tak btw) requesterem
Obrazek
Co mu daję rescan, to on znowu to samo.
No nie wiem, jeśli ktoś zna zjawisko, to prosiłbym o dwa słowa.
Dzięki.

_________________
ZX / Amiga / Atari music: http://yerzmyey.i-demo.pl/


Udostępnij dla FacebookUdostępnij dla TwitterUdostępnij dla Google+
Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: piątek, 18 lip 2014, 18:06 
Offline
Administrator
Administrator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): poniedziałek, 16 sty 2012, 16:14
Posty: 2744
Robi tak jak nie może wczytać konfiguracji. W "configurations" trzeba zapewne załadować odpowiednią konfigurację, gdzie ustawiłeś wcześniej te ścieżki do romów.


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL
phpBB SEO