Forum AmigaOne Zone

Forum użytkowników Amigi i nie tylko
Teraz jest poniedziałek, 11 gru 2017, 09:35

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: poniedziałek, 18 sie 2014, 22:33 
Offline
Aktywny forumowicz
Aktywny forumowicz

Dołączył(a): piątek, 20 sty 2012, 06:09
Posty: 338
Czy ktoś z Was testował ten emulator małego Atari na Amiga OS 4.x? U mnie jest przykra rzecz - o ile emulator działa, to niepoprawnie odczytuje klawisze, zachowuje się jakby cały czas był naciśnięty klawisz kursora, przez co nie da się pracować np. w Robbo Konstruktor. Mój komputer to A1200PPC.

Nie jestem pewien czy winny nie jest kontroler klawiatury w mojej wieży, dlatego chyba sprawdzę na swoim desktopie.


Udostępnij dla FacebookUdostępnij dla TwitterUdostępnij dla Google+
Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: wtorek, 19 sie 2014, 13:23 
Offline
Administrator
Administrator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): poniedziałek, 16 sty 2012, 16:14
Posty: 2819
Aktualnie nie mam dostępu do Atari 800, ale klawaitura działa na pewno na konkurencyjnym emulatorze Atari++:
http://hirudov.com/amiga/Atari++.php


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL
phpBB SEO