Forum AmigaOne Zone

Forum użytkowników Amigi i nie tylko
Teraz jest czwartek, 2 gru 2021, 19:06

Strefa czasowa: UTC + 1




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: sobota, 29 maja 2021, 21:17 
Offline
Początkujący
Początkujący

Dołączył(a): sobota, 29 maja 2021, 08:34
Posty: 1
Witam niedawno nabyłem Amigę A500, chciałem zamontować kartę cf i zainstalować wb 3.1. Ale jak to bywa bez problemów się nie dało. Kupiłem ide emulator który jest montowany w podstawce procesora do tego przejściówkę i kartę 1gb. Amiga ma rom 40.063. Na Amidze z obrazów wb 3.1 (1994) za pomocą goteka nie da się uruchomić instalacji. Kartę przygotowałem diskpartem czyszcząc strukturę. Próbowałem też przygotować kartę pod WinUAE tu mogę uruchomić instalację ale na ustawieniach add chard drive UAE (uaehf.device) po instalacji karta nie staruje na Amidze. Nie mam doświadczenia z Amigą . Prosił bym żeby ktoś pomógł na necie szukałem ale pomimo prób nic nie wyszło


Udostępnij dla FacebookUdostępnij dla Twitter
Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: niedziela, 30 maja 2021, 16:35 
Offline
Ultra forumowicz
Ultra forumowicz

Dołączył(a): poniedziałek, 16 sty 2012, 22:11
Posty: 1568
Polecam zakup licencjonowanej katy CF z Workbench 3.1:

https://allegro.pl/oferta/workbench-2-1 ... 0730778623


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL
phpBB SEO