Forum AmigaOne Zone

Forum użytkowników Amigi i nie tylko
Teraz jest sobota, 23 paź 2021, 18:03

Strefa czasowa: UTC + 1




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: czwartek, 11 lut 2021, 07:26 
Offline
Regularny forumowicz
Regularny forumowicz

Dołączył(a): sobota, 20 cze 2020, 06:56
Posty: 57
Wgrałem parę nowych krojów czcionek do _truetype i Odyssey zwariował. Za każdym razem, gdy uruchamiam przeglądarkę ta inicjalizuje czcionki. Wykasowałem już te nadmiarowe czcionki ale to nie pomogło. Ktoś to przerabiał? Da się to jakoś naprawić?

_________________
Pegasos II G3, 2GB, Radeon 9000 128MB, USB 2.0, SBLive!, SSD 240GB, smart pwr/rs


Udostępnij dla FacebookUdostępnij dla Twitter
Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: czwartek, 11 lut 2021, 08:17 
Offline
Znamienity forumowicz
Znamienity forumowicz

Dołączył(a): wtorek, 17 sty 2012, 20:57
Posty: 1058
Trzeci post...

https://www.amigans.net/modules/xforum/ ... post106104

Jeszcze raz je zinicjalizuje.

_________________
SAM440 Flex 800MHz 1GB R9250 SBLive! OS4.1 FE


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: czwartek, 11 lut 2021, 12:32 
Offline
Regularny forumowicz
Regularny forumowicz

Dołączył(a): sobota, 20 cze 2020, 06:56
Posty: 57
Pomogło dzięki :thumbup:

_________________
Pegasos II G3, 2GB, Radeon 9000 128MB, USB 2.0, SBLive!, SSD 240GB, smart pwr/rs


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL
phpBB SEO