Forum AmigaOne Zone

Forum użytkowników Amigi i nie tylko
Teraz jest sobota, 23 paź 2021, 17:40

Strefa czasowa: UTC + 1




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: piątek, 23 kwi 2021, 19:01 
Offline
Amator
Amator

Dołączył(a): czwartek, 8 kwi 2021, 13:48
Posty: 45
Lokalizacja: Trojmiasto
Hej. pomimo ze Blender na Os4 ma swoje lata ale to i tak chyba najmlodszy soft do modelowania 3d etc. Mam pytanie jak to odpalic bo mi po probie uruchomienia wyrzuca ze nie mogl znalezc libbz2.so.1.0 i guru... Ktos pewnie juz to kiedys rozkminil


Udostępnij dla FacebookUdostępnij dla Twitter
Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: piątek, 23 kwi 2021, 19:59 
Offline
Administrator
Administrator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): poniedziałek, 16 sty 2012, 15:14
Posty: 4058
arturB napisał(a):
Hej. pomimo ze Blender na Os4 ma swoje lata ale to i tak chyba najmlodszy soft do modelowania 3d etc. Mam pytanie jak to odpalic bo mi po probie uruchomienia wyrzuca ze nie mogl znalezc libbz2.so.1.0 i guru... Ktos pewnie juz to kiedys rozkminil


No musisz pobrać to archiwum, a po rozpakowaniu, to co znajdziesz w katalogu lib przegrać do system:SObjs. Oczywiście musisz mieć klasyczne Warp3D, a jak jeszcze nie kupiłeś to przynajmniej Wazp3D, w archiwum z tą biblioteką znajdziesz też gotową konfigurację dla Blendera.


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: piątek, 23 kwi 2021, 22:20 
Offline
Amator
Amator

Dołączył(a): czwartek, 8 kwi 2021, 13:48
Posty: 45
Lokalizacja: Trojmiasto
Mam wrazenie czy ten Wazp 3d "troche" zamula?


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: piątek, 23 kwi 2021, 23:16 
Offline
Administrator
Administrator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): poniedziałek, 16 sty 2012, 15:14
Posty: 4058
arturB napisał(a):
Mam wrazenie czy ten Wazp 3d "troche" zamula?


Zamula, chociaż przy Blenderze tego aż tak nie czuć jak przy grach 3D.


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: sobota, 24 kwi 2021, 11:29 
Offline
Amator
Amator

Dołączył(a): czwartek, 8 kwi 2021, 13:48
Posty: 45
Lokalizacja: Trojmiasto
Mufa napisał(a):
arturB napisał(a):
Mam wrazenie czy ten Wazp 3d "troche" zamula?


Zamula, chociaż przy Blenderze tego aż tak nie czuć jak przy grach 3D.


Sciagnalem za milion monet Warp3D Si... i nic... jak to zainstalowac zeby dzialalo? Usunalem Warp3D.library ( Wazp ) Robie install... i to co dzialalo juz nie dziala mowi ze nie mam bibliotek... echh...


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: sobota, 24 kwi 2021, 14:38 
Offline
Amator
Amator

Dołączył(a): czwartek, 8 kwi 2021, 13:48
Posty: 45
Lokalizacja: Trojmiasto
Ok. Juz doszedlem. Trzeba przywrocic biblioteki jak przed instalacja Wazpa. Co ciekawe instalator nie koiuje biblioteki ktora powinna sie znalezc w katalogu libs. Musialem ja z reki wkopiowac


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL
phpBB SEO