Przemek napisał(a):
Co do subskrypcji. Na AW byla ankieta. Wynik? Kilkadziesiat procent zadeklarowalo porzucenie AOS.
No tak, bo bubki chciały by wszystko za darmo, a za darmo to można kopa w tyłek dostać. Nie wiem jaka opłata by ich zadowalała.
Niech sobie policzą ile wydają miesięcznie na fajki, piwo i inne głupoty i ile są w stanie zapłacić by ich system żył i się rozwijał.
Krzykaczy i troli wszędzie pełno. Na zachodnich portalach/forach idiotów nie brakuje, a wręcz jest ich więcej niż na naszych.
Przemek napisał(a):
Mam nadzieje, ze raczej mowa o platnych, wiekszych updatach....
hehe numer dwa - woda w ustach
Przemek napisał(a):
Ja czekam na jakis sredni sprzet od dwoch lat a Ty piszesz o "chceniu szybko i duzo"
Ja nie mówię że ty chcesz szybko i dużo, mam na myśli że takie czasy są teraz i wszyscy tak właśnie się zachowujemy, a kto i za co ma robić system
gdy trole z AW deklarują ze płacić nie będą...
Przemek napisał(a):
Kto nic nie robi nie popelnia bledow ale akurat te popelnione, w tak malym srodowisku, moga zawazyc na jego byc albo nie byc...
No właśnie takim wypadkiem przy pracy było niezapewnienie sobie odpowiedniej ilości procków, więc mowa że kto nic nie robi jest nieuzasadniona bo właśnie robili i popełnili błąd za który teraz płacimy opóźnieniami.
Dyskutować możemy długo, natomiast jest jedna niepodważalna rzecz - za darmo nikt nic nie zrobi. A gdy zyski są tak marne nie można się spodziewać że wszystko pójdzie szybko i gładko. Rozumiem twoje zniecierpliwienie, ja też chciałbym mieć już sprzęt razem z systemem i ich używać, ale niestety muszę jeszcze troszeczkę poczekać.