Nie, inny. Ja już kiedyś tu pisałem że mieszkam trochę w mieście, gdzie mieszkałem od lat, a trochę więcej kilkanaście km za miastem, gdzie w sumie mieszka mi się przyjemniej i mogę odkrywać jakieś nowe hobby, o które w życiu bym siebie nie podejrzewał jeszcze z 10 lat temu, typu ogrodnictwo. Tak więc mieszkając tu w roku więcej dni niż w adresie zameldowania, musiałem też zamawiać na ten wiejski adres jakieś rzeczy z PayPala, bo miałem go też wbitego. Jak już dojdziesz do okna "zapłać teraz" nie masz za bardzo wyboru co robić. Nawet nie ma tam opcji "wyloguj się", nie widziałem też opcji "cofnij". Masz tylko trzy opcje kliknąć "zapłać teraz" (co uczyniłem ze 20 razy z rzędu), zmiana opcji płatności (nie chciałem tego zmieniać, bo skoro już specjalnie w tym celu załadowałem konto na PayPal, to po co miałoby mi ściągnąć kasę z karty kredytowej) no i trzecia opcja, która niczym nie gorozi, jeśli kupujesz program w wersji cyfrowej, czyli "zmień adres wysyłki". Nie mając wielkiego pola manewru, chcąc coś zmienić, zmieniłem właśnie ten adres. Klikam "zapłać teraz" - znowu tylko odświeżenie strony, no ale nic klikam ponownie i poszło. Cóż być może to tylko zbieg okoliczności. Może gdybym nie kliknął zmianę adresu, tylko zamiast 20 razy na "zapłać teraz", kliknąłbym razy 22, bez miany czegokolwiek też by poszło. Nie wiem. Sam mi mówiłeś, że Ty chyba klikałeś przez godzinę, ktoś tam na Amigans.net pisał, że klikał i klikał, aż w końcu zamknął drugą zakładkę w przeglądarce i nagle mu poszło. Normalnie cyrki się dzieją z tym PayPalem

, wcześniej nigdy takich problemów nie było. Grunt, że cierpliwość została w końcu wynagrodzona.