Od końca stycznia nic nie działo się na blogu. Wynika to z kilku faktów, najpierw zawirowania związane ze zmianą hostingu, potem natłok moich prywatnych spraw do załatwienia, które skutkowały brakiem odpowiedniej ilości czasu na odpowiednie kultywowanie amigowego hobby. Od razu wszystkich uspokajam że ten wstęp nie jest jakąś zapowiedzią końca mojej działalności czy zainteresowania "Przyjaciółką". Po prostu w ostatnich miesiącach zamiast odpalać moją X5000, jak to mam w zwyczaju 7 razy w tygodniu, w zależności od możliwości robiłem to przeciętnie 4 - 6 razy w tygodniu a użytkowanie odbywało się w krótszym okresie czasowym. Niemniej nie miałem żadnej dłuższej przerwy, a coś takiego jak zrobienie sobie "odpoczynku od amigowania" nie przyszło mi nawet przez chwilę do głowy. Dowodem na to że nadal mam zamiar działać jest nowy tekst
Nowinki z OS4Depot II, będący opisem dziesięciu ciekawych mniejszych utilków, bo też i ostatnie półrocze w grube rzeczy nie obfitowało, co było kolejnym powodem mojego braku aktywności bloggerskiej. Zapraszam do lektury!!!