arturB napisał(a):
Nie jestem przekonany czy Jace jest nieprzychylny. To ze nie jest "przychylny" nie oznacza ze jest "nieprzychylny".
To drugie zdanie jest bardzo dobre. Jest trochę ludzi, którzy niekoniecznie są przychylni, ale nigdy nie powiedziałbym o nich że są nieprzychylni. Ci ludzie charakteryzują się tym że komentują rzeczowo, w wątkach na tematy, które interesują głównie ich samych. Rzadko zaglądają do "ogródka" AmigaOS 4, a jeśli już nawet czasami to robią, to nie po to by wrzucić tam jakiś kamyczek. Mogę podać kilka przykladów z każdego obozu. Z lini 68k/Wampir niech to będzie Artur Jarosik, od AROSa powiedzmy Michał Schulz a od niebieskich MDW. Jest jednak druga grupa, która często nie może się powstrzymać przed wygłoszeniem jakiś złośliwości, czy gadaniny w stylu "
to jest słabe, mamy lepsze", nawet wówczas gdy nie jest o to pytana i spokojnie mogła by siedzieć cicho nie prowokując nikogo. Cóz Ty siedzisz w świecie NG jakiś rok, ja prawie 20, więc możemy mieć różne obserwacje i doświadczenia, również w temacie "przychylności". Ja na podstawie swoich doświadczeń i obserwacji uważam że Jaca ewidentnie jest w tej drugiej grupie i nie mam tu tylko na myśli tego ociekającego bufonadą wywaidu dla Radzika, ale całokształtu jego postępowania w XXI wieku.
Cytuj:
Niewazne... jest szansa ze bedziemy mieli wreszcie przegladarke
No i to jest podstawowa rzecz. Są ważniejsze rzeczy niż uprzedzenia i animozje i taką rzeczą niewątpliwie jest przeglądarka.