Witam
Dzisiaj opublikowałem najnowszą wersję programu GoADF!, który to służy do pracy z plikami ADF.
Program powstał z myślą o klasyku, a wersją NG miałem zająć się po zakupie Tabora, na którego byłem zapisany.
Na Tabora się nie doczekałem, ale w ciągu minionych miesięcy otrzymałem wiele uwag od userów NG, którzy mimo braku wsparcia dla NG jednak próbowali go używać.
Podczas prac nad 3 wersją GoADF! postanowiłem jednak spróbować rozwiązać wszystkie zgłoszone uwagi, i teoretycznie GoADF! powinien działać na NG.
No właśnie - teoretycznie

Czy któryś z posiadaczy Amigi One mógłby spróbować odpalić najnowszą wersję GoADF! na AOS 4.x, wczytać jakiś katalog z plikami ADF, spróbował załadować kilka ADFów, i na koniec podzielił się wrażeniami czy da się używać?
Link do strony GoADF!, ostatnia wersja to 3.1:
https://bitplan.pl/goadf/download_pl.htmlPS. Program używa locali do tłumaczenia GUI, domyślnie w GUI jest katalog w standardzie AmigaPL. Ale jest też wersja ISO-8859-2 przygotowana przez Mandiego, aby go użyć należy w katalogu catalogs/polski zmienić nazwę pliku GoADF_ISO.catalog na GoADF.catalog