Forum AmigaOne Zone

Forum użytkowników Amigi i nie tylko
Teraz jest środa, 15 sty 2025, 05:44

Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Pegasos 2.rom
PostNapisane: środa, 6 wrz 2023, 11:41 
Administrator
Administrator

Mam prośbę, do szanownych posiadaczy Pegasosów. Czy znalazłaby się jakaś życzliwa osoba, która podesłałaby mi obraz firmware dla tego komputera? Walczę z Qemu i z alternatywnym sposobem instalacji za pomocą BBot, lecz na razie poległem. Napisałem na forum amigans.net, być może do wieczora ktoś da mi dobrą wskazówkę jak sobie z tym poradzić. W razie czego wolałbym mieć jednak alternatywę w postaci tradycyjnej instalacji z tradycyjnym ROMem.

Sprawa jest dosyć pilna, bo jutro wyjeżdżam i nie będę mógł już niczego w tym temacie podziałać. Mam czas na ewentualną instalację tylko dzisiaj późnym wieczorem. Zależy mi na tym, bo jest okazja aby podczas mojego wyjazdu potestować jak działa emulacja Pega na najszybszym Ryzenie jaki jest teraz na rynku, a potem przedstawić Wam wyniki tych doświadczeń. Jeśli nie dam tego ogarnąć, będę testował tylko emulację SAM460, która jest jednak znacznie wolniejsza.

Udostępnij dla FacebookUdostępnij dla Twitter

PostNapisane: środa, 6 wrz 2023, 12:18 
Administrator
Administrator

Ok, poradziłem sobie z instalacją bez firmware, wystarczyło podmienić jeden sterownik na starszą wersję. Temat nieaktualny, więc go zamykam.

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1