adam napisał(a):
Dziękuję za reklamę.
Nie spieszyłem się, celowałem w premierę Tabora, ale po ostatnich "przeciekach" naszej amigowej bulwarówki (maj przyszłego roku) nie ma sensu dłużej zwlekać.
No już Przemek wytłumaczył że ten termin nic nie znaczy. Prawdziwy i ostateczny termin, zapewne będzie podany w przeciągu 48 godzin.
Poza tym nie oglądałbym się na Tabora, bo pisanie czegoś w rodzaju instrukcji obsługi nie byłoby dobrym pomysłem. Oczywiście Radzik mógł sobie na to pozwolić, bo X5000 to sprzęt bardziej typowy, no i obcował z nim na co dzień.
Myślę że w systemie dla Tabora może być kilka specyficznych rozwiązań, których nie będzie w wersjach dla innych platform. Chociaż miałem okazję przeczytać kilka wypowiedzi Thomasa Friedena na ten temat, a także czytam maile od betatesterów tej maszyny, to osobiście nie odważyłbym się napisać instrukcji, bo ta mogłaby w przyszłości okazać się wybrakowana. Tym bardziej odradzałbym to Tobie (to tak w ramach konsultacji, z których zrezygnowałeś

) Nie ma to jak pisać o sprzęcie, którego można organoleptycznie używać, zatem lepiej chyba pisać pod kątem AmigiOne 500, albo całkowicie w oderwaniu od niego.
Oczywiście zrobisz jak zechcesz, a tak czy owak książkę kupię, choćby z czystej ciekawości, jak to ostatecznie wyszło.