Forum AmigaOne Zone

Forum użytkowników Amigi i nie tylko
Teraz jest poniedziałek, 26 lut 2024, 05:58

Strefa czasowa: UTC + 1




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: piątek, 5 maja 2023, 07:45 
Offline
Elitarny forumowicz
Elitarny forumowicz
Avatar użytkownika

Dołączył(a): piątek, 20 sty 2012, 05:09
Posty: 561
Lokalizacja: Warszawa
Hej, przygotowałem małe demo z grafiką wektorową, które powinno zadziałać też na Amigach z kartami graficznymi.

Jest to interaktywne demo.

https://coreprogramming.pl/Special/Vectorizer.lha

Pozdrawiam.

_________________
Robert "Hextreme" Szacki - Gear Works software


Udostępnij dla FacebookUdostępnij dla Twitter
Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: piątek, 5 maja 2023, 09:54 
Offline
Administrator
Administrator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): poniedziałek, 16 sty 2012, 15:14
Posty: 4632
Hextreme napisał(a):
Hej, przygotowałem małe demo z grafiką wektorową, które powinno zadziałać też na Amigach z kartami graficznymi.

Jest to interaktywne demo.

https://coreprogramming.pl/Special/Vectorizer.lha

Pozdrawiam.


No cóż na X5000 nie działa.


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: piątek, 5 maja 2023, 10:12 
Offline
Elitarny forumowicz
Elitarny forumowicz
Avatar użytkownika

Dołączył(a): piątek, 20 sty 2012, 05:09
Posty: 561
Lokalizacja: Warszawa
Cytuj:
No cóż na X5000 nie działa.

Dziękuję za przetestowanie i informację. Postaram się przygotować bardziej RTG-friendly.

Choć mogę przysiąc, że wykorzystuję tylko funkcje systemowe.

_________________
Robert "Hextreme" Szacki - Gear Works software


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: piątek, 5 maja 2023, 22:04 
Offline
Administrator
Administrator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): poniedziałek, 16 sty 2012, 15:14
Posty: 4632
Hextreme napisał(a):
Cytuj:
No cóż na X5000 nie działa.

Dziękuję za przetestowanie i informację. Postaram się przygotować bardziej RTG-friendly.

Choć mogę przysiąc, że wykorzystuję tylko funkcje systemowe.


Ogólnie ten program wydaje się przezroczysty. Po dwukliku na ikonę nie dzieje się nic. Nie mam żadnych komunikatów, nie mam jakiegoś nowego otwartego ekranu, nawet całkowicie czarnego czy szarego (co często się dzieje w przypadku niekompatybilnego oprogramowania 68k), nie mam żadnego dodatkowego zużycia procesora, sprawdzałem też czy program Tequila, liczący zajętość procesora dla konkretnych tasków coś wykaże, też nic.


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL
phpBB SEO