Forum AmigaOne Zone

Forum użytkowników Amigi i nie tylko
Teraz jest środa, 19 cze 2019, 23:04

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 19 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
PostNapisane: środa, 19 gru 2018, 00:34 
Offline
Administrator
Administrator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): poniedziałek, 16 sty 2012, 16:14
Posty: 3459
Radek Cz napisał(a):
Dość mam uzbrajania się w cierpliwość, od półtora roku nie mogę się doprosić o nowy uBoot do swojej X5000, który powinien leżeć na serwerze dostępny dla każdego kto kupił X5000. Lamerstwo amigakit jest przytłaczające.


A tak na marginesie, niezależnie od tego że powinien to udostępnić Amigakit, to najnowszy U-Boot leży sobie na serwerze Hyperionu. Wiem że pisałeś swego czasu że nie jesteś już betatesterem, ale dzisiaj jak sprawdzałem to Twój klucz jest w katalogu aktywnych betatesterów. Tak więc może po prostu spróbuj wejść na betaserwer i sobie to ściągnąć :)


Udostępnij dla FacebookUdostępnij dla Twitter
Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: środa, 19 gru 2018, 01:26 
Offline
Znamienity forumowicz
Znamienity forumowicz
Avatar użytkownika

Dołączył(a): wtorek, 17 sty 2012, 13:28
Posty: 1098
Pewnie hasło jest już inne niż wtedy jak był betatesterem. Poza tym czy to byłoby legalne?


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: środa, 19 gru 2018, 11:11 
Offline
Elitarny forumowicz
Elitarny forumowicz
Avatar użytkownika

Dołączył(a): piątek, 20 sty 2012, 23:31
Posty: 618
Mufa napisał(a):
A tak na marginesie, niezależnie od tego że powinien to udostępnić Amigakit, to najnowszy U-Boot leży sobie na serwerze Hyperionu. Wiem że pisałeś swego czasu że nie jesteś już betatesterem, ale dzisiaj jak sprawdzałem to Twój klucz jest w katalogu aktywnych betatesterów. Tak więc może po prostu spróbuj wejść na betaserwer i sobie to ściągnąć :)


Próbowałem, ale tak jak Adam napisał, zaraz po usunięciu mnie z beta listy zmienili hasło i nie mam tam dostępu.

_________________
AmigaOne X5000/020, Sapphire Radeon R9 270X Toxic, 2GB RAM.
Amiga1200/060 32MB RAM
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: środa, 19 gru 2018, 12:06 
Offline
Administrator
Administrator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): poniedziałek, 16 sty 2012, 16:14
Posty: 3459
Radek Cz napisał(a):

Próbowałem, ale tak jak Adam napisał, zaraz po usunięciu mnie z beta listy zmienili hasło i nie mam tam dostępu.


Ok, znaczy że faktycznie jesteś już nieaktywny. Zasugerowałem się tym że klucz sygnowany Twoim nazwiskiem jest nadal w katalogu aktywnych betatesterów. Najwidoczniej jednak już dawno nie aktualizowano katalogu niekatywnych i aktywnych, stąd zwykłemu betatesterowi takiemu jak ja ciężko się połapać.


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 19 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL
phpBB SEO