Forum AmigaOne Zone

Forum użytkowników Amigi i nie tylko
Teraz jest czwartek, 20 wrz 2018, 23:56

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 9 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: niedziela, 24 cze 2018, 16:40 
Offline
Administrator
Administrator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): poniedziałek, 16 sty 2012, 16:14
Posty: 3169
Mam takie pytanie do userów X5000, czy macie możliwość kalibracji pada USB z poziomu systemowego AmigaInput?


Udostępnij dla FacebookUdostępnij dla TwitterUdostępnij dla Google+
Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: środa, 4 lip 2018, 23:12 
Offline
Aktywny forumowicz
Aktywny forumowicz

Dołączył(a): czwartek, 25 wrz 2014, 20:41
Posty: 467
U mnie wygląda to, że kalibracja działa, ale czy kalibruje, tego nie wiem. Przynajmniej nie pamiętam, czy pada kalibrowałem, czy po porstu działał.


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: czwartek, 5 lip 2018, 08:20 
Offline
Administrator
Administrator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): poniedziałek, 16 sty 2012, 16:14
Posty: 3169
radzik napisał(a):
U mnie wygląda to, że kalibracja działa, ale czy kalibruje, tego nie wiem. Przynajmniej nie pamiętam, czy pada kalibrowałem, czy po porstu działał.


No wlasnie to że pady dzialają to wiem, zresztą przecież miałeś pada na PH. Nie pytałem jednak o to czy pady współpracują z Amiga Input pod X5000, tylko konkretnie czy można otworzyć okienko kalibracji. Dokladnie takie jak w załączniku.


Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: czwartek, 5 lip 2018, 10:36 
Offline
Elitarny forumowicz
Elitarny forumowicz
Avatar użytkownika

Dołączył(a): wtorek, 17 sty 2012, 14:15
Posty: 739
U mnie działa z Logitechem, F310 bodajże, z jakimś innym Dualem zamraża się cały Amiga Input.


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: czwartek, 5 lip 2018, 12:19 
Offline
Znamienity forumowicz
Znamienity forumowicz

Dołączył(a): poniedziałek, 16 sty 2012, 23:11
Posty: 1176
Emu napisał(a):
U mnie działa z Logitechem, F310 bodajże, z jakimś innym Dualem zamraża się cały Amiga Input.


Właśnie kupiłem "Logitech F310" - kabelek USB i dziś sprawdzę czy uruchamia się AmigaInput.


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: czwartek, 5 lip 2018, 12:29 
Offline
Administrator
Administrator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): poniedziałek, 16 sty 2012, 16:14
Posty: 3169
No to dobrze się składa że macie F310. Jeszcze raz podkreślę że wiem że ten pad działa, wiem że widoczny jest pod AmigaInput. Chodzi mi tylko o to czy po naciśnięciu przycisku "testowanie / kalibracja jednostki". Pojawia się okienko kalibracji, czy też może pojawia się komunikat jak w załączniku, z dziwnym błędem biorąc pod uwagę że chodzi tutaj o urządzenie USB, a nie urządzenie podpięte pod kartę muzyczną i że stosowny moduł dla karty jest oczywiście zainstalowany.


Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: czwartek, 5 lip 2018, 12:42 
Offline
Elitarny forumowicz
Elitarny forumowicz
Avatar użytkownika

Dołączył(a): wtorek, 17 sty 2012, 14:15
Posty: 739
Napisałem przecież, że działa - otwiera się okienko kalibracji bez błędu.


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: czwartek, 5 lip 2018, 12:47 
Offline
Administrator
Administrator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): poniedziałek, 16 sty 2012, 16:14
Posty: 3169
Emu napisał(a):
Napisałem przecież, że działa - otwiera się okienko kalibracji bez błędu.


ok. dzieki.


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: czwartek, 5 lip 2018, 13:49 
Offline
Aktywny forumowicz
Aktywny forumowicz

Dołączył(a): czwartek, 25 wrz 2014, 20:41
Posty: 467
U mnie też się otwiera i wszystko działa. Pada mam jakiegoś No name


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 9 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL
phpBB SEO