Forum AmigaOne Zone

Forum użytkowników Amigi i nie tylko
Teraz jest piątek, 25 maja 2018, 14:36

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: czwartek, 1 lut 2018, 16:42 
Offline
Elitarny forumowicz
Elitarny forumowicz
Avatar użytkownika

Dołączył(a): wtorek, 17 sty 2012, 14:15
Posty: 737
Mój monitor ma tylko złącze HDMI i VGA. Chciałbym podłączyć pod niego coś z moich staroci, najczęściej są to kable z wyjściem na Euro. Da się to jakoś ogarnąć? Jakaś przelotka?


Udostępnij dla FacebookUdostępnij dla TwitterUdostępnij dla Google+
Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: piątek, 2 lut 2018, 14:40 
Offline
Znamienity forumowicz
Znamienity forumowicz

Dołączył(a): poniedziałek, 16 sty 2012, 23:11
Posty: 1137
Emu napisał(a):
Mój monitor ma tylko złącze HDMI i VGA. Chciałbym podłączyć pod niego coś z moich staroci, najczęściej są to kable z wyjściem na Euro. Da się to jakoś ogarnąć? Jakaś przelotka?



http://allegro.pl/konwerter-adapter-sca ... 10236.html


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: piątek, 2 lut 2018, 16:04 
Offline
Elitarny forumowicz
Elitarny forumowicz
Avatar użytkownika

Dołączył(a): wtorek, 17 sty 2012, 14:15
Posty: 737
Dziękuję, kupione :)


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: piątek, 2 lut 2018, 16:26 
Offline
Znamienity forumowicz
Znamienity forumowicz

Dołączył(a): poniedziałek, 16 sty 2012, 23:11
Posty: 1137
Emu napisał(a):
Dziękuję, kupione :)


Na jednym z portali polecali to urządzenie.
Jak przetestujesz napisz jak się sprawuje.


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: piątek, 2 lut 2018, 18:49 
Offline
Elitarny forumowicz
Elitarny forumowicz
Avatar użytkownika

Dołączył(a): wtorek, 17 sty 2012, 14:15
Posty: 737
Dam znać jak to działa, planuję podłączyć pod to parę różnych modeli Spectrum, małe Atari i MiST-a :)


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: sobota, 3 lut 2018, 20:28 
Offline
Elitarny forumowicz
Elitarny forumowicz
Avatar użytkownika

Dołączył(a): wtorek, 17 sty 2012, 14:15
Posty: 737
Konwerter już w domu, jutro testy :)


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL
phpBB SEO